Ájurvédikus kezelések hölgyeknek

Külön igény esetén férfiak ájurvédikus kezelése is megoldható

Helyszín:Hotel Aquincum, 1036 Budapest, Árpád fejedelem útja 94.

Időpont foglalásakor válasszon az alábbi kezelések közül. Ha több kezelésen szeretne részt venni, kérjük, külön foglaljon időpontot minden kezeléshez!

1.) Abhjanga – teljes olajos testmasszázs + izzasztó méregtelenítés (svedana) – 70 perc – 17500 Ft

Az abhjanga szanszkrit szó, mely a test olajjal való átmasszírozását jelenti.

Az abhjanga különleges olajmasszázs, melyben a masszírozó mozdulatokat személyre szabottan végzik, az egyén dósa egyensúlyi állapotának megfelelően.

A masszázs speciálisan előkészített ájurvédikus olajok kombinációjával történik, mellyel az egész testet átdörzsölve stimulálják a létfontosságú pontokat

Előnyök:

Lágyabb, simább bőr

Erősíti a fizikumot és mélyebb alvást biztosít

Fokozott erőnlét a nap folyamán

Elősegíti az ízületek olajozottságát

Javítja a vérkeringést, és elindítja a méregtelenítő folyamatokat a testben

2.) Udvartana – gyógynövényporos teljes testmasszázs + izzasztó méregtelenítés (svedana) – 70 perc – 19500 FT

Az udvartana során gyógynövényporral az egész testet finoman átmasszírozzák, az egyén dósa egyensúlyi állapotának megfelelően.

Előnyök:

Segít a fogyásban, növeli az alapanyagcsere ritmusát

Megszabadít a nyirokerekben lerakódott méreganyagoktól, stimulálja a szövetek keringését

Csökkenti a túlzott mennyiségben lerakódott zsírszövetet

Erősíti az izom- és csontrendszert

Ragyogást kölcsönöz a bőrnek

3.) Szinkron masszázs két ájurvéda technikus részvételével, melynek felára + 4.000 Ft

További információ:

Kérjük, hogy a kezelésre lehetőleg legalább 30 perccel korábban érkezzenek.

A kezelés magában foglal egy – a kezelések előtti – 15 perces kontroll ájurvédikus orvosi konzultációt pulzus vizsgálattal, melyek díját a feltűntetett árak tartalmazzák.

A masszázs végén természetesen tusolási lehetőséget biztosítunk, az ehhez szükséges tisztálkodó szereket, vízálló papucsot és saját törölközőt, kérjük, hozzanak magukkal.

A kezelések teljes díját kérjük előre átutalni, a megjegyzés rovatban a foglalási azonosítót.

Amennyiben Ön már rendelkezik Maharishi Ájurvéda konzultációs dokumentummal, kérjük, hogy hozza azt magával a kezelésre.

Fontos!

Minden foglalás egy kezelést tartalmaz, amennyiben több kezelést szeretne igénybe venni, a naptárban több időpontra jelentkezzen. Amennyiben több kezelést szeretne felvenni egymás után, úgy kérjük, hogy foglalja le legyen szíves az egymás után következő időpontokat és ebben az esetben a kezelések időtartamába a kezelések közötti szünet értelemszerűen nem tarozik bele. Több időpont foglalása esetén, kérjük, a banki közleményben mindegyik előjegyzés-azonosítót tüntesse fel! Az adminisztráció idejének csökkentése érdekében kérjük a teljes összeget utalja át, melyről a számlát a helyszínen kézhez kapja. A foglalás csak a befizetés beérkezésével válik érvényessé, visszaigazolásként az átutalási igazolás e-mailben elküldött másolatát elfogadjuk. Jelenleg elérhető fizetési módok: átutalás, illetve PayPal-fizetés. Hogy előjegyzését véglegesíthessük, kérjük, a foglalást követően 3 munkanapon belül mindenképpen utalja át az összeget.

Az ügyintézést meggyorsítja, ha az átutalási bizonylat másolatát a pontos számlázási név és cím megjelölésével az elojegyzes@maharishiajurveda.hu e-mail címre elküldi. Az előjegyzés elfogadásáról visszaigazolást küldünk, az időpont illetve helyszín esetleges változásáról tájékoztatjuk. ​Kérjük, hogy alábbiakban mellékelt előjegyzési naptárban (elojegyzes@maharishiajurveda.hu) foglaljon időpontot. Ezt követően kapni fog egy visszaigazoló e-mailt, mely átutalásos fizetés esetén tartalmazza az előleg befizetéshez szükséges instrukciókat és banki adatokat. Arra az esetre, ha a program a szervezők részéről meghiúsul, pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. Szeretettel várjuk minden érdeklődő jelentkezését.

Időpont foglalásakor válasszon az alábbi kezelések közül. Ha több kezelésen szeretne részt venni, kérjük, külön foglaljon időpontot minden kezeléshez! Külön igény esetén férfiak ájurvédikus kezelése is megoldható.

Bármilyen észrevételét, javaslatát szívesen fogadjuk.

Várjuk szeretettel!

Dr. Tóth Péter

​Maharishi Ájurvéda

Shremerim Bt.

Tel: 06-30-527-95-27

A konzultációra az alábbi előjegyzési naptárban lehet jelentkezni.