Vaidya Saurabh Sharma – Ájurvédikus konzultáció – 2017. Augusztus.

(Immár hetedszer Magyarországon!)

Tisztelt Maharishi Vaidya konzultáció Érdeklődő!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy 2017. augusztusában ismételten lehetőség nyílik személyes konzultációra Vaidya Saurabh Sharma Maharishi Ájurvéda orvossal, aki az Új-Delhi Maharishi Ájurvéda Klinika igazgató főorvosa.

Szeretettel ajánljuk Dr. Saurabh bemutatkozó levelét, amely itt található.

A nagy érdeklődésre való tekintettel az időpontok foglalására előjegyzési rendszert indítottunk.

 

Az előjegyzés jelenleg a következő helyszíneken és időpontokban lehetséges:

2017. Augusztus 22-27.  Budapest 1011, Art’Otel, Bem rkp. 16-19

2017. Augusztus 29.  Debrecen  4025, Bijó Egészségközpont, Miklós u. 18

2017.  Augusztus 31.  Balatonfüred 8230, Hotel Astoria Jókai út 28

2017. Szeptember 1-3.  Budapest 1011, Art’Otel, Bem rkp. 16-19

 

A konzultációs napokat, helyszíneket és időpontokat a foglalásokkal párhuzamosan folyamatosan nyitjuk meg.

Naponta legfeljebb 15 embert tudunk fogadni, ezért kérjük, ha érdeklődik a konzultáció iránt, minél hamarabb foglaljon időpontot.

A konzultáció teljes ideje kb. 40-45 perc, mely 30 perc ájurvédikus szaktanácsadásból, majd azt követő orvosi konzultációból áll, a javasolt Vaidya terápia átbeszélésével. Vaidya Saurabh Sharmával történő ájurvédikus konzultációhoz tolmácsolást biztosítunk. Vaidya Saurabh Sharma munkáját Dr. Tarsoly Julianna és Dr. Tóth Péter ájurvédikus orvosok segítik.

Az Ájurvédikus konzultáció a következőket tartalmazza:

  • Maharishi Ájurvéda testtípus-meghatározás
  • Állapotfelmérés, a cél az életminőség javítása, a krónikus betegségek és szövődményeik megelőzése
  • Pulzusdiagnosztika (pulzusolvasás)
  • Az egészség bemutatása egyedi testtípusnak megfelelően az ájurvéda rendszerében
  • Panaszok elemzése, betegségek meghatározása, a gyógyítás ájurvédikus eszközeinek alkalmazása
  • Egyénre szabott életmód tanácsadás és ájurvédikus étrend javaslat
  • Gyógynövényekkel történő terápia, jóga, meditáció és spirituális fejlődést elősegítő gyakorlatok ajánlása

Kontroll ájurvédikus konzultáció mindazok számára, akik korábbi konzultáción már részt vettek és rendelkeznek ájurvédikus komplex életmód és terápiás javaslattal

Az előjegyzés folyamata a konzultációs díj minimum felének befizetésével lehetséges. A konzultáció díja felnőtteknek 16000 Ft, gyerekeknek (9-14 év) 9900 Ft. Egy konzultációra 1 személy jelentkezhet, több fő jelentkezése esetén több előjegyzést kell igényelni.

Az adminisztráció idejének csökkentése érdekében, ha teheti, kérjük a teljes összeget utalja át, melyről a számlát a helyszínen kézhez kapja. A foglalás csak a befizetés beérkezésével válik érvényessé, visszaigazolásként az átutalási igazolás e-mailben elküldött másolatát elfogadjuk. Jelenleg elérhető fizetési módok:  átutalás (min. 50% befizetésével) illetve PayPal-fizetés (a teljes összeg befizetésével).

Átutalásos fizetés esetén az előleg bankszámlaszámon való megjelenésének dátumával számlát küldünk, melynek összege a végszámláról levonásra kerül. Hogy előjegyzését véglegesíthessük, kérjük, a foglalást követően 3 munkanapon belül mindenképpen utalja át az összeget. Az ügyintézést meggyorsítja, ha az átutalási bizonylat másolatát a pontos számlázási név és cím megjelölésével az elojegyzes@maharishiajurveda.hu e-mail címre elküldi. Az előjegyzés elfogadásáról visszaigazolást küldünk, az időpont illetve helyszín esetleges változásáról tájékoztatjuk.

Kérjük, hogy alábbiakban mellékelt előjegyzési naptárban (elojegyzes@maharishiajurveda.hu) foglaljon időpontot. Ezt követően kapni fog egy visszaigazoló e-mailt, mely átutalásos fizetés esetén tartalmazza az előleg befizetéshez szükséges instrukciókat és banki adatokat.

Arra az esetre, ha a program a szervezők részéről meghiúsul, pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. A foglalt időpont lemondása – a teljes befizetett összeg visszautalásával – a lefoglalt időponthoz képest minimum 7 nappal előtte lehetséges.

Szeretettel várjuk minden érdeklődő jelentkezését.

Bármilyen észrevételét, javaslatát szívesen fogadjuk.

Dr. Tóth Péter
Maharishi Ájurvéda
Shremerim Bt.
Tel: 06-30-527-95-27

A konzultációra az alábbi előjegyzési naptárban lehet jelentkezni