Vaidya Saurabh Sharma – Ájurvédikus konzultáció – 2018. március

(Immár kilencedszer Magyarországon!)

Tisztelt Maharishi Vaidya konzultáció Érdeklődő!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy 2018. márciusában ismételten lehetőség nyílik személyes konzultációra Vaidya Saurabh Sharma Maharishi Ájurvéda orvossal, aki az Új-Delhi Maharishi Ájurvéda Klinika igazgató főorvosa.

Szeretettel ajánljuk Dr. Sharma bemutatkozó levelét, amely itt található.

A nagy érdeklődésre való tekintettel az időpontok foglalására előjegyzési rendszert indítottunk.

Az előjegyzés jelenleg a következő helyszíneken és időpontokban lehetséges:

2018 Március 10-11. Budapest 1011, Art’Otel, Bem rkp. 16-19

2018 Március 12. délután Debrecen 4025, Bijó Egészségközpont, Miklós u. 18

2018 Március 14-15-16-17-18-19-20. Budapest 1011, Art’Otel, Bem rkp. 16-19

2018 Március 23. Balatonfüred 8230 Hotel Astoria, Jókai Mór u. 28

A konzultációs napokat, helyszíneket és időpontokat a foglalásokkal párhuzamosan folyamatosan nyitjuk meg.

Naponta legfeljebb 15 embert tudunk fogadni, ezért kérjük, ha érdeklődik a konzultáció iránt, minél hamarabb foglaljon időpontot.

A konzultáció teljes ideje kb. 40-45 perc, mely 30 perc ájurvédikus szaktanácsadásból, majd azt követő orvosi konzultációból áll, a javasolt Vaidya terápia átbeszélésével. Vaidya Saurabh Sharmával történő ájurvédikus konzultációhoz tolmácsolást biztosítunk. Vaidya Saurabh Sharma munkáját Dr. Tarsoly Julianna és Dr. Tóth Péter ájurvédikus orvosok segítik.

Az Ájurvédikus konzultáció a következőket tartalmazza:

  • Maharishi Ájurvéda testtípus-meghatározás

  • Állapotfelmérés, a cél az életminőség javítása, a krónikus betegségek és szövődményeik megelőzése

  • Pulzusdiagnosztika (pulzusolvasás)

  • Az egészség bemutatása egyedi testtípusnak megfelelően az ájurvéda rendszerében

  • Panaszok elemzése, betegségek meghatározása, a gyógyítás ájurvédikus eszközeinek alkalmazása

  • Egyénre szabott életmód tanácsadás és ájurvédikus étrend javaslat

  • Gyógynövényekkel történő terápia, jóga, meditáció és spirituális fejlődést elősegítő gyakorlatok ajánlása

  • Kontroll ájurvédikus konzultáció mindazok számára, akik korábbi konzultáción már részt vettek és rendelkeznek ájurvédikus komplex életmód és terápiás javaslattal

Az előjegyzés folyamata a konzultációs díj minimum felének befizetésével lehetséges. A konzultáció díja felnőtteknek 16500 Ft, gyerekeknek (9-14 év) 9900 Ft. Egy konzultációra 1 személy jelentkezhet, több fő jelentkezése esetén több előjegyzést kell igényelni.

Az adminisztráció idejének csökkentése érdekében, ha teheti, kérjük a teljes összeget utalja át, melyről a számlát a helyszínen kézhez kapja. A foglalás csak a befizetés beérkezésével válik érvényessé, visszaigazolásként az átutalási igazolás e-mailben elküldött másolatát elfogadjuk. Jelenleg elérhető fizetési módok:  átutalás (min. 50% befizetésével) illetve PayPal-fizetés (a teljes összeg befizetésével).

Átutalásos fizetés esetén az előleg bankszámlaszámon való megjelenésének dátumával számlát küldünk, melynek összege a végszámláról levonásra kerül. Hogy előjegyzését véglegesíthessük, kérjük, a foglalást követően 3 munkanapon belül mindenképpen utalja át az összeget. Az ügyintézést meggyorsítja, ha az átutalási bizonylat másolatát a pontos számlázási név és cím megjelölésével az elojegyzes@maharishiajurveda.hu e-mail címre elküldi. Az előjegyzés elfogadásáról visszaigazolást küldünk, az időpont illetve helyszín esetleges változásáról tájékoztatjuk.

Kérjük, hogy alábbiakban mellékelt előjegyzési naptárban (elojegyzes@maharishiajurveda.hu) foglaljon időpontot. Ezt követően kapni fog egy visszaigazoló e-mailt, mely átutalásos fizetés esetén tartalmazza az előleg befizetéshez szükséges instrukciókat és banki adatokat.

Arra az esetre, ha a program a szervezők részéről meghiúsul, pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. A foglalt időpont lemondása – a teljes befizetett összeg visszautalásával – a lefoglalt időponthoz képest minimum 7 nappal előtte lehetséges.

Szeretettel várjuk minden érdeklődő jelentkezését.

Bármilyen észrevételét, javaslatát szívesen fogadjuk.

Dr. Tóth Péter
Maharishi Ájurvéda
Shremerim Bt.
Tel: 06-30-527-95-27; 06-20-562-8188

A konzultációra az alábbi előjegyzési naptárban lehet jelentkezni: