Vaidya Saurabh Sharma Ájurvédikus konzultáció 2020. augusztus 20.- szeptember 1.

Tisztelt Maharishi Vaidya konzultáció Érdeklődő!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy  2020. augusztusában ismételten lehetőség nyílik személyes konzultációra Vaidya Saurabh Sharma Maharishi Ájurvéda orvossal, aki az Új-Delhi Maharishi Ájurvéda Klinika igazgató főorvosa.

Szeretettel ajánljuk Dr. Sharma bemutatkozó levelét, amely itt található.

A nagy érdeklődésre való tekintettel az időpontok foglalására előjegyzési rendszert indítottunk.

Az előjegyzés jelenleg a következő helyszíneken és időpontokban lehetséges:

2020. augusztus 20. 21. 22. 23. 24. 27. 28. 29. 30. 31. Új Élet Stúdió, 1015 Budapest Batthyány utca 15 (4-es kapucsengő).

2020. szeptember 1.  Új Élet Stúdió, 1015 Budapest Batthyány utca 15 (4-es kapucsengő).

 

A konzultációs napokat, helyszíneket és időpontokat a foglalásokkal párhuzamosan folyamatosan nyitjuk meg.

Naponta legfeljebb 15 embert tudunk fogadni, ezért kérjük, ha érdeklődik a konzultáció iránt, minél hamarabb foglaljon időpontot.

A konzultáció teljes ideje kb. 40-45 perc, mely 30 perc ájurvédikus szaktanácsadásból, majd azt követő orvosi konzultációból áll, a javasolt Vaidya terápia átbeszélésével. Vaidya Saurabh Sharmával történő ájurvédikus konzultációhoz tolmácsolást biztosítunk. Vaidya Saurabh Sharma munkáját Dr. Tarsoly Julianna és Dr. Tóth Péter ájurvédikus orvosok segítik.

Az Ájurvédikus konzultáció a következőket tartalmazza:

  • Maharishi Ájurvéda testtípus-meghatározás

  • Állapotfelmérés, a cél az életminőség javítása, a krónikus betegségek és szövődményeik megelőzése

  • Pulzusdiagnosztika (pulzusolvasás)

  • Az egészség bemutatása egyedi testtípusnak megfelelően az ájurvéda rendszerében

  • Panaszok elemzése, betegségek meghatározása, a gyógyítás ájurvédikus eszközeinek alkalmazása

  • Egyénre szabott életmód tanácsadás és ájurvédikus étrend javaslat

  • Gyógynövényekkel történő terápia, jóga, meditáció és spirituális fejlődést elősegítő gyakorlatok ajánlása

  • Kontroll ájurvédikus konzultáció mindazok számára, akik korábbi konzultáción már részt vettek és rendelkeznek ájurvédikus komplex életmód és terápiás javaslattal

A konzultáció díja 23 000 Ft. 

Az előjegyzés folyamata a konzultációs díj minimum felének befizetésével lehetséges. Egy konzultációra 1 személy jelentkezhet, több fő jelentkezése esetén több előjegyzést kell igényelni.

Az adminisztráció idejének csökkentése érdekében, ha teheti, kérjük a teljes összeget utalja át, melyről a számlát a helyszínen kézhez kapja. A foglalás csak a befizetés beérkezésével válik érvényessé, visszaigazolásként az átutalási igazolás e-mailben elküldött másolatát elfogadjuk. Jelenleg elérhető fizetési módok:  átutalás (min. 50% befizetésével) illetve PayPal-fizetés (a teljes összeg befizetésével).

Átutalásos fizetés esetén az előleg bankszámlaszámon való megjelenésének dátumával számlát küldünk, melynek összege a végszámláról levonásra kerül. Hogy előjegyzését véglegesíthessük, kérjük, a foglalást követően 3 munkanapon belül mindenképpen utalja át az összeget. Az ügyintézést meggyorsítja, ha az átutalási bizonylat másolatát a pontos számlázási név és cím megjelölésével az elojegyzes@maharishiajurveda.hu e-mail címre elküldi. Az előjegyzés elfogadásáról visszaigazolást küldünk, az időpont illetve helyszín esetleges változásáról tájékoztatjuk.

Kérjük, hogy alábbiakban mellékelt előjegyzési naptárban (elojegyzes@maharishiajurveda.hu) foglaljon időpontot. Ezt követően kapni fog egy visszaigazoló e-mailt, mely átutalásos fizetés esetén tartalmazza az előleg befizetéshez szükséges instrukciókat és banki adatokat.

Arra az esetre, ha a program a szervezők részéről meghiúsul, pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. A foglalt időpont lemondása – a teljes befizetett összeg visszautalásával – a lefoglalt időponthoz képest minimum 7 nappal előtte lehetséges.

Szeretettel várjuk minden érdeklődő jelentkezését.

Bármilyen észrevételét, javaslatát szívesen fogadjuk.

Dr. Tóth Péter
Maharishi Ájurvéda
Shremerim Bt.
Tel:  06-20-562-8188

A konzultációra az alábbi előjegyzési naptárban lehet jelentkezni: